contact inschrijven Home Nieuws
Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Facebook! Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Twitter!
Trainen bij Health & Wellness Centrum Den Ham

Spinning

Bent u op zoek naar een zware conditionele intensieve workout, probeer dan eens een spinningles in ons centrum.
 
Wat is Spinning, hoe werkt het en voor wie is het geschikt?
Spinning is staand of zittend fietsen op een speciale stationaire fiets, waarbij muziek gebruikt wordt onder leiding van een gediplomeerd spinning instructeur in ons sportcentrum. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening.
 
De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op het lichaam. De weerstand kan per individu verschillend afgesteld worden, hij of zij bepaalt zelf de zwaarte van de training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter.
 
Spinning zorgt, net als andere trainingsactiviteiten, voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop, zodat de spieren beter worden doorbloed, het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingspijnen minder voorkomen. Bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van positie op de fiets.
 
Is de originele en populairste indoor cycling les. En dat is niet alleen omdat Spinning een onovertroffen manier is om uw fitnessdoelstellingen werkelijkheid te maken. Dankzij eenvoudige bewegingen, top instructeurs en muziek die uw benen stimuleert om te fietsen, is het nog nooit zo leuk geweest om in vorm te komen

Lestijden

Maandag 20.00 -20.45 uur
Dinsdag 19.00 - 19.45 uur
Woensdag 20.00 - 20.45 uur
Groepslessen
Fitness
Senioren Fitness
Bootcamp
 
 

Club Yoga
Body Shake
Spinning
Club Power
 
Health programma’s
Sportief afvallen
Obesitas
Personal Training
Fysiotherapie
Contact
Health & Wellness Centrum Den Ham
Goosensplein 1
7683 CG Den Ham
T 0546-67 43 34
info@hwcdenham.nl
Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Facebook! Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Twitter!
© 2020 Health   Wellness centrum Den Ham | Ontwerp Studio Buskruit | Realisatie Sologic