Home Nieuws inschrijven contact
Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Facebook! Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Twitter!
Topfoto

Fitness

Stel, je wilt een huis bouwen. Waar begin je dan mee? Met het dak, met de tweede verdieping of met de inrichting? Natuurlijk denk je daar over na, je hebt immers een plan, maar je begint met… het fundament.

 Zo werkt het ook met sport in het algemeen en fitness in het bijzonder. Een goede lichamelijke conditie begint met drie belangrijke componenten: gezonde voeding en dagelijks voldoende beweging, Daarnaast is er nog iets van wezenlijk belang, namelijk: de stabiliteit en belastbaarheid van je rug-, buik- en bekkenbodemspieren, je ‘core stability’. Als je niet stabiel bent kun je makkelijker in de problemen komen. Dit geldt niet alleen mentaal maar ook fysiek. Een vitaal en gezond lichaam kan niet zonder een vitale en gezonde geest. Onze begeleiding is er dan ook op gebaseerd dat wij u leren bewust te leven en verantwoord te bewegen. Verder is het belangrijk om inzicht te krijgen in lichamelijke klachten, aandacht te hebben voor gezonde voeding, een positieve levenshouding aan te nemen, en tijd te nemen voor ontspanning.

In de fitnesszaal wordt u persoonlijk begeleid, soms aan de hand van een persoonlijk schema, soms aan de hand van losse oefeningen, dit ligt aan het doel dat u wilt gaan halen. In de dag uren is er meer tijd en kennis voor handen om dit te bepalen en samen te stellen. In de avond uren is er vrije fitness aan de hand van uw schema en met een fitnessinstructeur die u in de gaten houd en hier en daar aanwijzingen kan geven. We houden steeds in de gaten of u uw gestelde doel gaat halen en motiveren u om door te gaan.

Centraal punt in ons centrum is toch wel de koffie tafel waaraan de gratis koffie en thee rijkelijk vloeit en waar het altijd gezellig bij- kletsen is met mede-sporters, waar de krant gelezen kan worden of een tijdschrift. U bent dan altijd weer op de hoogte van het laatste nieuws…..

Openingstijden

Inverband met COVID-19 hebben we aangepaste openingstijden en inschrijving.
Maandag t/m vrijdag 8.30 - 9.30 uur en 11.00-13.00 uur
Maandagavond t/m donderdagavond 18.00 - 19.00 uur en 20.00 - 21.00 uur
Zaterdagochtend 9.30 - 11.30 uur
Personal Training is op afspraak.
Groepslessen
Bootcamp
Club Yoga
 
 
Fitness


 
Health 
Vitaalcoach Loes

 
Contact
Health & Wellness Centrum Den Ham
Goosensplein 1
7683 CG Den Ham
T 0546-67 43 34
info@hwcdenham.nl
Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Facebook! Volg Health & Wellness centrum Den Ham op Twitter!
© 2021 Health   Wellness centrum Den Ham | Ontwerp Studio Buskruit | Realisatie Sologic